Werken bij Mansystems

OOK GEEN ZIN OM TE WERKEN MET MENSEN (die de kantjes eraf lopen)

Wij ook niet… Bij Mansystems geloven we in onze medewerkers en de bijdrage die iedereen kan leveren aan het team. We hebben zoveel vertrouwen in iedereen dat onze medewerkers alle ruimte en vrijheid hebben om te bepalen hoe ze op de best mogelijke manier hun werk kunnen uitvoeren. Samen met collega’s stijg je tot grote hoogte om voor verschillende kleine en hele grote bedrijven de allermooiste applicaties te bouwen die er bestaan. Innovatie, kennis, kwaliteit, collegialiteit, open communicatie en fun staan hoog in het vaandel en zijn de speerpunten van onze organisatie. Ben je geïnteresseerd, lees dan verder.

WIJ ZIJN ÉÉN TEAM

Als grootste internationale Mendix implementatie en support partner, geeft werken bij ons je ongelooflijke voordelen en kansen. Door onze eigen Academy en onbeperkte online trainingen stellen we je in staat jouw persoonlijke vaardigheden te verbeteren terwijl je onderwerpen onderzoekt die je interesseren. We zijn er enorm trots op dat we een flexibel bedrijf zijn dat weet hoe we voorop blijven lopen en ons ontwikkelen met behulp van innovatieve technologie. Onze geweldige klantenlijst bevat Enterprise bedrijven, startups en organisaties in heel veel verschillende branches.

INFORMEEL

Een deel van wat ons de meest strategische Mendix partner wereldwijd maakt, is ons vermogen om onze medewerkers vrijheid te geven in hun werk en de nadruk te leggen op hun ontwikkeling. Onze kantoren hebben een eigen pooltafel, een tafelvoetbalspel, fijne zithoeken, ruimtes om samen te werken of juist in stilte. Bovendien krijg je als werknemer onder andere een hele goede pensioenregeling, een iPhone 8, een laptop, een lease auto of mobiliteitsvergeoding en flexibele werktijden. Bij Mansystems zijn we een open organisatie waar innovatie en samenwerking hoog in het vaandel staan en worden omarmd.

ONS DNA

Klantgericht – Wij zijn klantgericht en streven ernaar dat iedere klant een fan van Mansystems is.

Initiatief – Wij nemen initiatief en adviseren, wij verdiepen ons in de vraag-achter-de-vraag en proberen het echte probleem te snappen voordat we een oplossing aandragen. Als wij ruimte voor verbetering zien of een probleem zien aankomen, nemen we initiatief voordat onze klant, intern of extern, hierom vraagt.

Verantwoordelijkheid – Wij weten dat de keten zo sterk is als de zwakste schakel. Onze rol in het geheel is cruciaal. Als wij een verantwoordelijkheid op ons nemen komen we die na, volgens afspraak en op tijd. Als dit onverhoopt niet gaat lukken signaleren wij dit tijdig en bespreken we wat de alternatieven zijn. Wij laten onze collega’s of klanten toch niet in de steek!?
Creatief – Wij denken in oplossingen en niet in problemen. Voor alles is een oplossing, we zijn creatief! Die oplossing kunnen we best samen bedenken, we staan er nooit alleen voor. Mochten er problemen zijn die niet eenduidig bij een persoon of afdeling liggen, dan pakken wij de handschoen op en lossen eerst het probleem op. Daarna kunnen we in alle rust analyseren en evalueren, zodat het probleem zich in de toekomst niet meer voor zal doen.

Open communicatie – Wij houden van open communicatie, elkaar de waarheid vertellen, er niet omheen draaien. Maar natuurlijk wel met het doel om elkaar en Mansystems beter te maken. Hard op de feiten, zacht op de persoon. Dit werkt natuurlijk ook andersom; Wij melden het een collega natuurlijk ook als we enorm tevreden zijn door een compliment te geven!

Overtreffen – Wij houden van positieve verrassingen, we overtreffen de verwachting. Wij maken het verschil!

WAT ZEGGEN ONZE MEDEWERKERS

Esther 

"Klik hier voor mijn verhaal!"

Robert

“Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken waar je hart ligt.”

Arjan

“We vinden altijd een oplossing, we get it done!”

Ilse

“De uitdaging voor mij is om erachter te komen wat de klant precies nodig heeft en daar perfect op aansluiten.”

Jeroen

"Klik hier voor mijn verhaal!"

Sjoerd

“Het vertalen van problemen naar oplossingen is het mooiste wat er is.”

Sander

“Ik haal er veel voldoening uit als ik de klant naar een hoger niveau kan brengen met onze aanpak.”

Agnes

“Ik heb een organisatie gevonden waar ik mij helemaal thuis voel!”

Micha

“Eén van de belangrijkste redenen dat ik nu al zo lang bij Mansystems zit is de collegialiteit.”

Wouter

“Ik ben nu een hele trotse leidinggevende van een team vol met drive, passie en enthousiasme.”

Selma

"Klik hier voor mijn verhaal!"

Marcel

"Kwaliteit is echt mijn ding."

Wouter

“Door de ervaringen tijdens mijn stage wist ik al snel dat ik bij Mansystems wilde blijven”

Michel

“Als business consultant heeft mijn werk bij Mansystems veel afwisseling.”

Monique

"Klik hier voor mijn verhaal en die van anderen!"

Stage bij Mansystems

WE HEBBEN JOU NIET NODIG (om koffie te halen)

Maar waarvoor dan wel? Onze organisatie is innovatief, informeel, transparant en leergierig, maar we leren graag nog meer van jonge, talentvolle studenten. De dynamiek in organisaties lijkt te veranderen als enthousiaste, ambitieuze mensen een plek in het bedrijf nemen en met leuke opdrachten en nieuwe ideeën verrassen. En verrassen kun je, want je mag bij ons je eigen opdracht verzinnen. Natuurlijk zullen we je daarmee helpen, maar we zijn er van overtuigd dat je opdracht nog leuker en succesvoller is als je hem zelf hebt mogen vormgeven. Dus ben je klaar om de theorie in de praktijk te brengen en, als volwaardige collega, bij Mansystems je stage of afstudeeropdracht uit te voeren, lees dan verder.

WAT BIEDEN WE?

Wanneer je bij ons stage komt lopen is het natuurlijk goed om te weten wat wij je kunnen bieden. Je kunt bij ons een meewerk- of afstudeerstage doen waarbij je een eigen opdracht mag verzinnen die past bij je studie, ambitie en interesse. Binnen onze uitdagende en innoverende werkomgeving is er, naast het doen van je opdracht, veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Sta je er alleen voor? Nee, natuurlijk niet… Je krijgt begeleiding van een ervaren professional die je aan alle kanten helpt met het vormgeven van je opdracht en altijd paraat staat voor het beantwoorden van elke vraag die je hebt. En de begeleider is niet de enige die interesse in je heeft. Onze hele organisatie is gewend aan het feit dat er altijd stagiaires rondlopen en iedereen zal er alles aan doen om je te helpen waar het kan. Daarnaast krijg je een stagevergoeding van 500 euro (of je kan kiezen voor een auto tijdens je stage) en ligt er eventueel een carrière in het verschiet na het afstuderen.

WAT NEEM JE MEE NAAR ONS?

Aangezien Mansystems applicaties ontwikkelt voor bedrijven zijn wij op zoek naar studenten die een studie volgen op het gebied van informatica. Door het Mendix platform wat wij gebruiken is het niet nodig om een programmeur te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Als HBO of WO student ben je communicatief vaardig, een teamspeler, heb je een gezonde dosis ambitie en interesse in bedrijven en bedrijfsprocessen. HTML en CSS moeten je niet vreemd zijn, maar we worden helemaal blij als je ook nog kennis van Mendix hebt.

Wij kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geworden, maar hoe hebben stagiairs hun stage bij ons ervaren? Enkele stagiaires vertellen daarover hieronder wat meer. Trouwens, daaronder staan ook nog voorbeelden van stageopdrachten die voorgaande studenten zelf hebben verzonnen en vormgegeven.

WAT ZEGGEN ONZE STAGIAIRES

Laura

“Iedereen is geïnteresseerd in je opdracht en bereid je te helpen.”

Danielle

“Ik voel mij enorm welkom en ik ben helemaal in de cultuur opgenomen!”

Anne

“Tijdens mijn stage heb ik een training van drie dagen gevolgd en ben ik nu gecertificeerd Mendix Developer!”

Bjarn

“Mijn opdracht resulteerde in een mooie 7,5 voor mijn afstuderen!”

Hockey applicatie

“Zorg ervoor dat vrijwilligers en activiteiten bij een sportclub aan elkaar kunnen worden gekoppeld.”

Offline mobile apps

“Welke toepassingen zijn er mogelijk in een offline mobile Mendix app?”

Zuster Anna

“Hoe kan een applicatie de informatie tussen patiënt en arts nog waardevoller maken?”

Slimme fiets

“Hoe kan je van een “gewone” fiets een slimme fiets maken?”

Hoofdpijn app

“Hoe kan een slimme applicatie helpen bij het registreren en diagnosticeren van hoofdpijn?”

Slim gebow

“Hoe kan een gebouw slim worden?”

MET WIE WERKEN WE SAMEN?

ONDERWIJSINSTELLINGENSTUDIEVERENIGINGEN